INBOUND Services

Destination Management
för Tyskland och Österrike

INBOUND Services är ett professionellt DMC- och incomingföretag för Tyskland och Österrike som erbjuder kreativa och kundanpassade reselösningar. Vår målsättning är att leverera förstklassig kvalitet med garanti för att ni får den service som ni förväntar er.


Vi vet vad som utgör en bra researrangör – gedigen destinationskunskap och viljan att hela tiden bli bättre för varje ny förfrågan som dyker upp. Vi har hög kompetens att möta era behov och arbetar ständigt på att hitta nya vägar. Vår strävan är att leverera god kvalitet och perfekt service. Med denna ambition och våra standardiserade bokningsrutiner har vi möjlighet att snabbt och effektivt hantera följande segment:


 • Turist- och MICE-grupper
 • Incentive- och företagsresor
 • Mässor, kongresser och konferenser
 • Sportevenemang och specialinriktade resor
 • Eventtjänster och eventmanagement


Sedan starten 2001 har INBOUND Services hunnit skaffa sig mycket god erfarenhet av destination management när det gäller Tyskland och Österrike. Genom åren har vi utvecklat starka relationer och band till våra leverantörer och blivit en pålitlig partner som garanterar bra service tack vare vårt team av motiverade projektledare.


Med INBOUND Services vid din sida har du valt rätt samarbetspartner.

Vår erfarenhet – din fördel

Våra projektledare arbetar kontinuerligt med att stärka vår kännedom om destinationerna och utveckla nya produkter och nya spännande idéer. All information är lätt tillgänglig för alla i teamet genom vårt databaserade system. Ett professionellt bokningssystem gör att vi kan jobba snabbt och effektivt med förfrågningar och projekt.

Fördelarna med att välja INBOUND Services som DMC-partner

 • Professionell DMC sedan 2001
 • Fullt registrerad och licenserad
 • Kontor i Hamburg, Berlin och Wien
 • Kreativa och inspirerande lösningar för MICE grupper
 • Många års relationer med leverantörer och solid ekonomisk bakgrund
 • Tillräckligt personal med backup möjligheter
 • Konstant utbildning av projektledare
 • Skandinavisk mentalitet
 • GDPR konform arbetsflöden och datasäkerhet
 • Professionell boknings- och operations IT-system
 • Jourtelefon 24/7
 • Certificered DMC av ADMEI
 • Risk management certificerad
 • Ansvarsförsäkring upp till 20 miljoner €

Vi hjälper dig att lyckas med ditt arrangemang

Idag måste ett DMC vara mycket mer än bara en leverantör av turistiska tjänster. Det måste agera som en organisationspartner och kollega och ta hand om allt från idé till genomförande och även efterarbetet. Medan du förser oss med information organiserar vi alla tillställningar på ett enkelt och smidigt sätt.


Varje önskemål behandlas individuellt och analyseras noggrant för att se vilka samarbetspartner som passar bäst. Det tar tid och kräver både kunskap och erfarenhet. Men vi tar oss den tiden och gör allt som står i vår makt för att sätta ihop ett passande program. 


Det är hela tiden en fråga om ekonomi, kvalitet och förväntningar. Vad är det exakta syftet med resan eller evenemanget? Vem ska delta? Vilken åldersgrupp rör det sig om? Det finns många frågor att besvara, och ju mer information vi får från dig, desto bättre kan vi hjälpa dig att lyckas med ditt arrangemang.


För att kunna leverera högsta nivå av professionalism är vi mycket noga med att hålla oss till och följa riktlinjer och föreskrifter som gäller för branschen med hänsyn till våra kunder och leverantörer. För oss betyder detta att vi är trovärdiga och pålitliga för alla parter som är involverade samtidigt som vi lever upp kundens förväntningar och är måna om leverantörernas möjligheter på ett öppet och kooperativt sätt.  


Vi tror att ett framgångsrikt partnerskap bygger på förtroende och på ett ömsesidigt engangemang. Samtidigt omfattar detta att förstå vad det innebär och hur lång tid det tar att samla information och skapa erbjudanden och hitta rätt lösning till varje enskilt önskemål. Det gäller att vårda vår investering i destinationskunskap och våra relationer till leverantörer liksom vår operativa kompetens.

Kontor i Tsykland og i Österrike

Tyskland och Österrike har en välutvecklad infrastruktur där alla regioner och städer är lätta att nå med bil, tåg eller flyg. Vårt huvudkontor ligger i Hamburg. Vi älskar att bo i denna vackra stad och är verkligen stolta över den. I Berlin har vi ett kontor med kollegor på plats som hjälper oss med alla de grupper och projekt som vi har där. Vårt Baden bei Wien-kontor täcker hela Österrike och våra kollegor här har mycket god kunskap om landet. Därför kan man erbjuda alla våra tjänster till vilken destination som helst i Österrike.

Vi arbetar för dig på samtliga destinationer i Tyskland och Österrike och finns till hands direkt överallt där du behöver oss, antingen det gäller inspektioner eller pre-tours samt naturligtvis även under pågående projekt.

Address

INBOUND Services GmbH
Winterhuder Weg 31

D-22085 Hamburg

Germany

Tel.: +49 40 22 69 23-0

 

INBOUND Services GmbH

Wiener Strasse 89

A-2500 Baden bei Wien

Austria

Tel.: +43 660 5498 974

 

E-Mail: info@inbound-services.com


Våra medlemskap återspeglar vårt engangemang

INBOUND Services är medlem i flera DMC-organisationer. Det innebär att vi håller en hög servicenivå och står till tjänst med kompetenta medarbetare. Det är också ett bevis på att vi ständigt strävar efter att öka våra kunskaper för att hela tiden bli ännu bättre.

ADMEI - Member

PLUS DMC Group

PLUS DMC Group är ett nätverk av ägarledda DMC's med en enastående kunskap inom sina respektive destinationer. Vårt uppdrag är enkelt: Att vara samlingsplats för de bästa europeiska DMC´s specialiserade på de nordiska marknaderna; ett självklart val för nordiska kunder.

 Kombinationen av våra DMC's lokala expertis, stora erfarenhet och professionalitet gör att vi kan erbjuda det absolut bästa i alla våra destinationer. Vi delar alla samma värderingar och principer! Vi erbjuder personlig service och kreativa lösningar med en god förståelse för den nordiska kulturen, mentaliteten och mycket mer. Vi tar fram ett komplett program och genomför det till perfektion varje gång.

 

 


Federal Association of German Incoming Companies and DMCs – Member

Federal Association of German Incoming Companies and DMCs

Den tyska organisationen Bundesverband der Deutschen Incoming-Unternehmen är en intresseförening för incomingföretag med säte i Tyskland.

Incomingbolagens roll är att serva den internationella turistbranschen genom att erbjuda sin speciella marknads- och produktkunskap om destinationen Tyskland. De utgör därför en mycket viktig del av tysk turistindustri.

Organisationen representerar medlemsföretagen i offentliga sammanhang och har till uppgift att stärka och stötta DMC-företagens affärsintressen.