INBOUND Services

Destination Management
Saksa ja Itävalta

MICE-ja ryhmämatkasi hyvissä käsissä

INBOUND Services on Destination Management Company (DMC) ja Incoming-toimisto, joka tarjoaa luovia, asiakaskohtaisesti suunniteltuja ryhmämatkaratkaisuja kohdealueenaan Saksa ja Itävalta. Tavoitteemme on tuottaa ensiluokkaista laatua ja taata parhaat palvelut, jotka täyttävät asiakkaidemme odotukset. 

 

Hyvältä Destination Management -yritykseltä vaaditaan vahvaa kohdealueen tuntemusta ja halua parantaa osaamistaan joka päivä, jokaisella toimeksiannolla. On kyettävä täyttämään asiakkaan toiveet ja etsittävä jatkuvasti uusia suuntia. On panostettava laatuun ja tasokkaaseen palveluun standardeja ja käytäntöjä noudattaen. Tarjoamme seuraavia palveluja: 

 

 • vapaa-ajan ryhmät ja MICE-ryhmät
 • kannuste- ja liikematkat
 • messut ja kokoukset
 • urheilutapahtumat ja teemamatkat
 • tapahtumapalvelut ja tapahtumatuotanto.

 

INBOUND Services on toiminut vuodesta 2001, ja meillä on laaja kokemus Destination Management -palveluntuottajana Saksassa ja Itävallassa. Vuosien aikana olemme rakentaneet vahvat suhteet toimittajiimme. INBOUND Services on luotettava kumppani, jonka motivoituneet projektipäälliköt takaavat erinomaisen palvelun. 

 

INBOUND Services on oikea valinta yhteistyökumppaniksi! 

Vankka kokemuksemme on asiakkaamme etu

Projektitiimimme tekevät jatkuvasti työtä syventääkseen kohdealueen tuntemustaan ja löytääkseen uusia tuotteita ja ideoita. Kaikki tieto kootaan tietokantaan, josta se on helposti koko tiimin saatavilla. Ammattimaisen varausjärjestelmän avulla laskemme tarjoukset nopeasti ja hoidamme projektit tehokkaasti.

INBOUND Services kumppanina:

 • Asiantunteva DMC jo vuodesta 2001 lähtien
 • Täysin rekisteröity ja lisensoitu
 • Toimistot Hampurissa, Berliinissa ja Wienissä
 • Tarjoaa luovia ja inspiroivia ratkaisuja MICE-ryhmille
 • Pitkäaikaiset suhteet palveluntoimittajiin ja vankka taloudellinen taust
 • Kokenut ja riittävästi henkilökuntaa
 • Alan koulutuksiin aktiivisesti osallistuvat projektipäälliköt
 • Skandinaavisia kieliä ja suomea osaavia Pohjoismaiden asiantuntijoita
 • GDPR:n mukaiset työmuodot ja tietoturva
 • Ammattimainen varaus- ja toimintajärjestelmä
 • Hätäpuhelinnumero 24/7
 • ADMEI:n sertifioima DMC
 • Auditoitu riskienhallinta
 • Vastuuvakuutus 20 miljoonaan euroon sakka

Työskentelemme asiakkaidemme onnistumisen eteen

Tämän päivän DMC-yrityksen on oltava muutakin kuin pelkkä matkailupalvelujen toimittaja. Sen on oltava kumppani, joka järjestää asioita yhdessä asiakkaan kanssa, kollega linjan toisessa päässä. Asiakas antaa tiedot, me organisoimme palvelut joustavasti ja helposti! 

 

Jokainen toive käsitellään henkilökohtaisesti, ja etsimme juuri kyseessä olevalle asiakkaalle sopivimmat yhteistyökumppanit. Tähän tarvitaan aikaa, osaamista ja kokemusta. Pyrimme aina löytämään parhaat mahdolliset ratkaisut.  

 

Meille on tärkeää olla selvillä käytettävissä olevasta budjetista, vaatimuksista ja odotuksista. Mikä matkan tai tapahtuman tarkoitus  on, keitä osallistujat ovat, mikä ikäryhmä on kyseessä? Mitä enemmän saamme asiakkaaltamme tietoa, sitä paremmin voimme palvella. 

 

Olemme sitoutuneet noudattamaan alan standardeja sekä käytäntöjä asiakas- ja toimittajasuhteissamme. Tämä tarkoittaa, että haluamme olla luottamuksen arvoisia kaikille osapuolille. Haluamme vastata asiakkaan odotuksiin ja tarjota toimittajille mahdollisuuksia avoimesti ja yhteistyössä.   

 

Uskomme, että menestyksekäs kumppanuus perustuu luottamukseen ja keskinäiseen sitoutumiseen. Tähän sisältyy myös ymmärrys siitä, että taustatyö, tarjousten laatiminen ja oikean ratkaisun löytäminen kullekin asiakkaalle vaatii vaivannäköä ja aikaa. Tarvitaan panostusta kohdeosaamiseen, toimittajayhteyksiä sekä taitoa toimia. 

Toimipisteet Saksassa ja Itävallassa

Saksassa ja Itävallassa on pitkälle kehittynyt infrastruktuuri, ja kaikki alueet ja kaupungit ovat helposti saavutettavissa autolla, junalla tai lentäen. Päätoimipisteemme sijaitsee viehättävässä Hampurissa. Se on hieno paikka asua, ja olemme ylpeitä kaupungistamme. Meillä on myös toimipiste Berliinissä, jossa työskentelee kollegaa. Baden bei Wien toimipisteemme kattaa koko Itävallan ja tuntee alueen erittäin hyvin. Heiltä saat kaikki palvelumme mihin tahansa kohteeseen Itävallassa. 

 

Olemme käytettävissäsi kaikkiin kohteisiin Saksassa ja Itävallassa. Tulemme mielellämme mukaan paikan päälle tekemään kohteiden tarkastuksia, ennakkokäynneille sekä tietenkin itse projektin aikana. 

Address

INBOUND Services GmbH
Winterhuder Weg 31

D-22085 Hamburg

Germany

Tel.: +49 40 22 69 23-0

 

INBOUND Services GmbH

Wiener Strasse 89

A-2500 Baden bei Wien

Austria

Tel.: +43 660 5498 974

 

E-Mail: info@inbound-services.com


Jäsenyytemme heijastavat sitoutumistamme

INBOUND Services on usean DMC-yhdistyksen jäsen, mikä kertoo ammattimaisesta asenteesta, kokemuksesta sekä halusta kehittyä jatkuvasti. 

ADMEI - Member

PLUS DMC Group

PLUS DMC Group on verkosto, johon kuuluu yksityisessä omistuksessa toimivia tasokkaita DMC-toimistoja, joilla on jokaisella oman alueensa erityistuntemus.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen: koota yhteen eurooppalaisia DMC- toimistoja, jotka ovat erikoistuneet pohjoismaisille markkinoille. Yhteistyö takaa parhaan tarjonnan asiakkaillemme.

Yhdessä DMC asiantuntijoidemme kanssa, joilla on vahva kokemus ja ammattitaito, voimme taata parasta jokaisessa kohteessa.

Me jaamme myös samat arvot ja periaatteet! Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja luovia ratkaisuja, ymmärrämme pohjoismaisen mentaliteetin ja vaatimukset, luomme joustavat ja toimivat ohjelmat, jotka viedään sujuvasti läpi.

 


Federal Association of German Incoming Companies and DMCs – Member

Federal Association of German Incoming Companies and DMCs

Federal Association of German Incoming Companies and DMCs on Saksassa toimivien incoming-toimistojen ja DMC-yritysten yhdistys. 

Sen jäsenet palvelevat kansainvälistä matkailuteollisuutta tarjoamalla Saksan alueen markkina- ja tuoteosaamista muodostaen tärkeän segmentin Saksan matkailuteollisuudessa. 

Yhdistys edustaa jäseniään Saksan viranomaisten kanssa toimittaessa ja julkisesti pyrkien vahvistamaan ja tukemaan DMC-yritysten ammatillisia etuja.