INBOUND Services

Destination Management
Saksa ja Itävalta

INBOUND Services on Destination Management Company (DMC) ja Incoming Agency, joka tarjoaa luovia, asiakaskohtaisesti suunniteltuja matkaratkaisuja kohdealueenaan Saksa ja Itävalta. Tavoitteemme on tuottaa ensiluokkaista laatua ja taata parhaat palvelut, jotka täyttävät asiakkaiden korkeat odotukset. 

 

Hyvältä Destination Management -yritykseltä vaaditaan vahvaa kohdealueen tuntemusta ja halua parantaa osaamistaan joka päivä, jokaisella toimeksiannolla. On kyettävä täyttämään asiakkaan toiveet ja etsittävä jatkuvasti uusia suuntia. On panostettava laatuun ja täydelliseen palveluun standardeja ja käytäntöjä noudattaen. Tarjoamme seuraavia palveluja: 

 

 • vapaa-ajan ryhmät ja MICE-ryhmät
 • kannuste- ja liikematkat
 • messut ja kokoukset
 • urheilutapahtumat ja teemamatkat
 • tapahtumapalvelut ja tapahtumatuotanto.

 

INBOUND Services on toiminut vuodesta 2001, ja meillä on laaja kokemus Destination Management -palveluntuottajana Saksassa ja Itävallassa. Vuosien aikana olemme rakentaneet vahvat suhteet toimittajiimme. INBOUND Services on luotettava kumppani, jonka motivoituneet projektipäälliköt takaavat erinomaisen palvelun. 

 

INBOUND Services on oikea valinta yhteistyökumppaniksi! 

Vahva kokemuksemme on sinun etusi

Projektitiimimme tekevät jatkuvasti työtä syventääkseen kohdealueen tuntemustaan ja löytääkseen uusia tuotteita ja ideoita. Kaikki tieto kootaan tietokantaan, josta se on helposti koko tiimin saatavilla. Ammattimaisen varausjärjestelmän avulla laskemme tarjoukset nopeasti ja hoidamme projektit tehokkaasti. 


Saavuttamasi edut, kun valitset meidät DMC-kumppaniksesi 

 • Tarjouspyyntösi käsitellään ja siihen vastataan välittömästi, tarjouksen saat yhden työpäivän kuluessa. 
 • Pätevät ja kokeneet projektipäälliköt ovat apunasi koko projektin ajan.
 • Kehitämme jatkuvasti kohdealueen tuntemustamme ja tarkastamme kohteet henkilökohtaisesti. 
 • Laatutietoisuus ja toimintakäytännöt varmistavat onnistuneen toteutuksen ja palvelujen toimituksen.
 • Ammattimainen tietokanta- ja varausjärjestelmämme takaa tehokkaan projektinhallinnan.
 • Päivystysnumeromme on käytettävissäsi ympäri vuorokauden.
 • Olemme luotettava yritys, jolla on vahvat suhteet toimittajiin.
 • Ostovoimastamme johtuvat edulliset hinnat.
 • Jäsenyytemme useassa DMC-yhdistyksessä kertoo ammattimaisista standardeista ja eettisistä toimintaperiaatteista.

Teemme työtä, jotta sinä onnistut

Tämän päivän DMC-yrityksen on oltava muutakin kuin pelkkä turistipalvelujen toimittaja. Sen on oltava kumppani, joka järjestää asioita kanssasi, kollega linjan toisessa päässä. Sinä annat tiedot, me organisoimme asiat joustavasti ja helposti! 


Jokainen toive käsitellään henkilökohtaisesti ja etsimme sopivimmat yhteistyökumppanit. Tähän tarvitaan aikaa, osaamista ja kokemusta. Pyrimme aina löytämään parhaat mahdolliset palvelut.  


On tärkeää olla selvillä budjetista, vaatimuksista ja odotuksista. Mikä matkan tai tapahtuman tarkoitus tarkalleen on, keitä osallistujat ovat, mistä ikäryhmästä puhutaan? Kysymyksiä on paljon, ja mitä enemmän saamme sinulta tietoa, sitä paremmin voimme palvella. 


Varmistaaksemme korkeimman tason ammattimaisuuden olemme sitoutuneet noudattamaan standardeja sekä käytäntöjä asiakas- ja toimittajasuhteissamme. Tämä tarkoittaa, että haluamme olla luottamuksen arvoisia kaikille osapuolille. Haluamme vastata asiakkaan odotuksiin ja tarjota toimittajille mahdollisuuksia avoimesti ja yhteistyössä.   


Uskomme, että menestyksekäs kumppanuus perustuu luottamukseen ja keskinäiseen sitoutumiseen. Tähän sisältyy myös ymmärrys siitä, että taustatyö, tarjousten luominen ja oikean ratkaisun löytäminen kullekin asiakkaalle vaatii vaivannäköä ja aikaa. Tarvitaan panostusta kohdeosaamiseen, toimittajayhteyksiä sekä taitoa toimia. 

Toimipisteet Saksassa ja Itävallassa

Saksassa ja Itävallassa on pitkälle kehittynyt infrastruktuuri, ja kaikki alueet ja kaupungit ovat helposti saavutettavissa autolla, junalla tai lentäen. Päätoimipisteemme sijaitsee kauniissa Hampurin kaupungissa. Se on hieno paikka asua, ja olemme ylpeitä kaupungistamme. Meillä on myös toimipiste Berliinissä, jossa on 2 kollegaa auttaa huolehtimaan monista ryhmistä ja projekteista. Wienin toimipisteemme kattaa koko Itävallan alueen ja tuntee kohteen erittäin hyvin. Heiltä saat kaikki palvelumme mihin tahansa kohteeseen Itävallassa. 

Olemme käytettävissäsi kaikkiin kohteisiin Saksassa ja Itävallassa. Tulemme mielellämme mukaan paikan päälle tekemään kohteiden tarkastuksia, ennakkokäynneille ja tietenkin projektin aikana. 

INBOUND Services GmbH Hamburg

Headquarter

Project Management

Sales & Marketing

Accounting

Winterhuder Weg 76

D-22085 Hamburg

Germany

Tel.: 0049.40.22 69 23-0

Fax: 0049.40.22 69 23-23

E-Mail: germany@inbound-services.com

 

 

INBOUND Services GmbH Berlin

Projectmanagement

Am Treptower Park 75

D-12435 Berlin

Germany

Tel.: 0049.30.200 755-201

E-Mail: berlin@inbound-services.com

INBOUND Services GmbH Vienna

Project Management

Richtergasse 7/II/3

A-1070 Wien

Austria

Tel.: 0043.1.58 50 498

Fax: 0043.1.58 50 498-9

E-Mail: austria@inbound-services.com


Jäsenyytemme heijastavat sitoutumistamme

INBOUND Services on usean DMC-yhdistyksen jäsen, mikä kertoo ammattimaisesta asenteesta, kokemuksesta sekä halusta kehittyä jatkuvasti. 

ADMEI - Member

PLUS DMC Group

PLUS DMC Group on verkosto, johon kuuluu yksityisessä omistuksessa toimivia tasokkaita DMC toimistoja, joilla on jokaisella oman alueensa erityistuntemus.

Toimintaperiaatteemme on yksinkertainen: koota yhteen eurooppalaisia DMC toimistoja, jotka ovat erikoistuneet pohjoismaisille markkinoille, yhteistyö takaa parhaan tarjonnan asiakkaillemme.

Yhdessä DMC asiantuntijoidemme kanssa, joilla on vahva kokemus ja ammattitaito, voimme taata parasta jokaisessa kohteessa.

Me jaamme samat arvot ja periaatteet! Tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja luovia ratkaisuja, ymmärrämme pohjoismaisen mentaliteetin ja vaatimukset, luomme joustavat ja toimivat ohjelmat, jotka viedään läpi sujuvasti.

 


ADMEI - Member

ADMEI

ADMEI on DMC-alan kansainvälinen ääni sekä tärkeä koulutuksen, standardien ja käytäntöjen lähde DMC-ammattilaisille.  ADMEI on globaali järjestö ja tunnustettu yhteistyökumppani, joka sertifioi DMC-ammattilaisia ja akkreditoi DMC-yrityksiä. ADMEI asettaa DMC-alan standardit ja parhaat käytännöt, tukee laatua ja eettistä liiketoimintaa sekä markkinoi DMC-yrityksiä kokousalalla.  Suomen Matkatoimistoalan liitto (SMAL)

Suomen Matkatoimistoalan liitto (SMAL) on matkatoimistojen, matkanjärjestäjien ja incoming-toimistojen muodostama yhteisö, jonka tavoitteena on edistää matkatoimistoalan kehitystä Suomessa, ajaa jäsentensä yhteisiä etuja ja valvoa niiden oikeuksia, toimia hyvien liiketapojen ylläpitämiseksi ja luoda edellytyksiä hyviin suhteisiin ja toiminnalliseen yhteistyöhön jäsentensä ja matkailualan muiden yritysten kesken.

 

SMAL toimii yhteistyössä hallituksen virkamiesten, lainsäätäjien, Kuluttajaviraston ja eri ministeriöiden kanssa. SMAL ylläpitää läheisiä yhteyksiä Suomen matkailualan yrityksiin (Finnair, VR, alueelliset matkailualan järjestöt jne).

 

Lisäksi SMAL on jäsenä tai aktiivisena yhteistyökumppanina useissa kansallisissa ja kansainvälisissä järjestöissä.


Federal Association of German Incoming Companies and DMCs – Member

Federal Association of German Incoming Companies and DMCs

Federal Association of German Incoming Companies and DMCs on Saksassa toimivien incoming-toimistojen ja DMC-yritysten yhdistys. 

Sen jäsenet palvelevat kansainvälistä matkailuteollisuutta tarjoamalla Saksan alueen markkina- ja tuoteosaamista muodostaen tärkeän segmentin Saksan matkailuteollisuudessa. 

Yhdistys edustaa jäseniään Saksan viranomaisten kanssa toimittaessa ja julkisesti pyrkien vahvistamaan ja tukemaan DMC-yritysten ammatillisia etuja.