INBOUND Services

Destination Management
for Tyskland og Østerrike

INBOUND Services er en Destination Management Company og Incoming Agency for Tyskland og Østerrike med lang og profesjonell erfaring. Vi gir deg kreative skreddersydde løsninger på dine reisebehov. Målet er å tilby kvalitet og service som er like høye som dine forventninger. 


Vi vet hva som forventes av en god DMC! Det handler om kunnskap om destinasjonen og iver etter å bli litt bedre med hver dag og hver forespørsel. Det handler om hvor flinke vi er til å fylle behovene dine og et ønske om å gå stadig nye veier! Det handler om vår fokus på god kvalitet, perfekt service og å sette prosedyrer og standarder så vi kan gjennomføre dette for:


 • Fritid- og MICE grupper
 • Incentive- og forretningsreiser
 • Messer, kongresser og konferanser
 • Sportsarrangement og spesialreiser 
 • Event services og  event management


INBOUND Services har vært i denne bransjen siden 2001 og har utviklet seg til å bli absolutte spesialister på Destination Management i Tyskland og Østerrike. Vi har utviklet solide relasjoner til leverandørene som ser på oss som en sikker partner med motiverte prosjektledere og garantert topp service 


Med INBOUND Services har du funnet riktig partner!

Vår erfaring er din fordel

Prosjektteamene våre jobber hele tiden med å forbedre kunnskapen om destinasjonene og å oppdage nye produkter og spennende ideer. All informasjon er samlet i databasen vår og kan enkelt brukes av alle medarbeiderne. Et profesjonelt reservasjonssystem gjør at vi arbeider effektivt og raskt med tilbud og prosjekter.

Fordelene du har av å velge INBOUND Services som din DMC partner

 • Professionell DMC fra 2001
 • Fullt registrert og linsensiert
 • Kontor i Hamburg, Berlin og Wien
 • Kreative og inspirerende løsninger for MICE grupper
 • Mange års relasjoner til leverandører og solid økonomisk bakgrunn
 • Nok og erfarne medarbeidere med kapasitet for backup
 • Konstant opplæring og utvikling av prosjektledere
 • Skandinavisk erfaring
 • GDPR kompartible arbeidsrutiner og datasikkerhet
 • Professionellt reserverings- og avviklings datasystem
 • Nødtelefon 24/7
 • Sertifisert DMC av ADMEI
 • Risiko management sertifisert
 • Ansvarsforsikring opp til 20 Milioner €

Vår innsats for din suksess

I dag skal en DMC være noe mer enn en leverandør av reise tjenester – vi må være din partner med hensyn til organisasjon, din kollega på  den andre siden av linjen. Du forteller oss det vi trenger å vite, og vi organiserer alt enkelt og sikkert!  


Hver forespørsel behandles individuelt og analyseres med tanke på valg av riktige partnere. Det krever tid, kunnskap og erfaring – og vi vil gjøre alt vi kan for å leverer de best mulige tjenester for a utarbeide et passende tilbud.


Det handler om budsjett, standard og forventninger. Hva er formålet med turen eller eventet, hvem deltar, hvor gamle er de? Det er mange spørsmål, og jo mer input vi får fra deg – jo bedre blir servicen vi kan gi. 


For å kunne levere på høyeste profesjonelle nivå er vi meget nøye med å overholde og følge de retningslinjer og forskrifter som gjelder for bransjen med hensyn til våre kunder og leverandører. For oss betyr det at vi er troverdige og pålitelige for alle parter som er involverte, samtidig som vi går inn på kundens forventninger og leverandørenes muligheter på en åpen og kooperativ måte.  


Vi tror at et vellykket partnerskap bygger på et gjensidig engasjement. Samtidig omfatter dette å ha forståelse for innsatsen og for hvor lang tid det tar å samle informasjoner, skape tilbud og finne en riktig løsning på alle enkelte ønsker. Det gjelder å respektere våre investeringer i destinasjons know-how og i våre forbindelser til leverandører så vel som i vår operative kompetanse.

Kontor i Tyskland og Østerrike

Tyskland og Østerrike har en velutviklet infrastruktur og alle regioner og byer er lett å nå med bil, tog og fly. Vårt hovedkontor ligger i Hamburg. Vi er veldig glade for å kunne bo i denne byen og vi er stolte av den. Vi har en filial i Berlin med kollegaer som hjelper oss med alle grupper og prosjekter vi har der. Vårt Baden bei Wien-byrå dekker hele Østerrike og våre kolleger der har utmerket kjennskap til landet. De kan altså tilby all vår service til hvilken som helst destinasjon i Østerrike.

 

Vi jobber for deg på samtlige destinasjoner i Tyskland og Østerrike og er der du trenger oss, enten det gjelder inspeksjoner, pre-tours og selvfølgelig også under pågående prosjekt.

Address

INBOUND Services GmbH
Winterhuder Weg 31

D-22085 Hamburg

Germany

Tel.: +49 40 22 69 23-0

 

INBOUND Services GmbH

Wiener Strasse 89

A-2500 Baden bei Wien

Austria

Tel.: +43 660 5498 974

 

E-Mail: info@inbound-services.com


Organisasjonene vi tilhører gjenspeiler vårt engasjement

INBOUND Services er medlem i flere forskjellige DMC-organisasjoner som gjenspeiler vår profesjonalitet og erfaring, koblet med evne og vilje til forbedring. 

ADMEI - Member

PLUS DMC Group

PLUS DMC Group er et nettverk av privatdrevne DMC’er med uovertruffen erfaring på sine respektive destinasjoneVår ide er ganske enkel: å samle toppen av europeiske DMC’er, spesialister på det nordiske markedet, i et samarbeid for å bli de beste DMC’er for våre kunder.

Med kombinasjonen av våre DMC’ers lokale ekspertise, lange erfaring og profesjonelle handlemåte, kan vi garantere det beste fra alle våre destinasjoner.

Vi deler de samme verdier og prinsipper. Vi tilbyr personlig service og kreative løsninger, og med utgangspunkt i vår forståelse for nordisk kultur, væremåte og mentalitet arrangerer vi et komplett program med perfekt gjennomføring hver gang.

 


Federal Association of German Incoming Companies and DMCs – Member

Federal Association of German Incoming Companies and DMCs

The Federal Association of German Incoming Companies and DMCs er en sammenslutning av incoming agencies i Tyskland.

Medlemmene tjener den internasjonale turistindustrien gjennom å tilby spesialisert marked- og produktkunnskap omkring Tyskland som destinasjon. Dette gjør incoming agenturene til en viktig del av den tyske turistindustrien. 

Organisasjonen representerer industrien ovenfor de tyske myndighetene og offentligheten for å styrke og støtte deres profesjonelle interesser.