INBOUND Services

Destination Management
for Tyskland og Østrig

Som en professionel partner for destinationsmanagement og som incoming-agentur for Tyskland og Østrig leverer INBOUND Services kreative og kundespecifikke rejseløsninger. Det er vort mål at levere førsteklasses kvalitet og at garantere den bedste service for at opfylde dine høje forventninger.


Vi ved, hvad der udgør et godt destinationsmanagement! Det er know-how om rejsemål og vore bestræbelser om at blive bedre for hver dag og med enhver forespørgsel. Det er vores evne til at opfylde dine behov og ønsket om at gå nye veje! Det er vort fokus på god kvalitet, perfekt service og det at sætte standarder og procedurer, som sætter os i stand til at gennemføre dette for:


 • Fritids- og MICE-grupper
 • Incentive- og forretningsrejser
 • Messer, kongresser og konferanser
 • Sportsbegivenheder og specialrejser
 • Event service og event management


INBOUND Services har siden 2001 samlet omfattende erfaringer inden for destinations-management i Tyskland og Østrig. Gennem årene blev der skabt meget gode forbindelser til leverandører, og for disse er INBOUND Services blevet til en pålidelig partner, som garanterer for leveringen af en fremragende service gennem vort team af motiverede projektmanagere.


Med INBOUND Services har du den rigtige partner ved din side!

Vores erfaring er din fordel

Vore projektmanagementteams arbejder hele tiden på at udbygge vores viden om rejsemål og på at opdage nye produkter og spændende ideer. Alle disse oplysninger er tilgængelige i vort databasesystem, og alle kollegaer har nem adgang hertil. Det professionelle reserveringssystem gør det muligt for os at arbejde effektivt og hurtigt på tilbud og projekter.

Dine fordele ved at vælge INBOUND Services som din DMC-partner

 • Professional DMC siden 2001
 • Fuldstændigt registreret og lincenseret
 • Kontorer i Hamburg, Berlin og Wien
 • Kreative og inspirerende løsninger til MICE grupper
 • Mange års forbindelser med tjenesteydere og en stabil økonomi
 • Erfarne medarbejder med tilstrækkelige backup-kapaciteter
 • Konstant uddannelse af Project Managers
 • Skandinavisktalende ekperter med kendskab til de nordiske lande
 • GDPR konforme arbejdsprocesser og datasikkerhed
 • Professionelt reservations- og operativ IT system
 • Nødtelefon 24/7
 • Certificeret DMC af ADMEI
 • DMC med kontrollerede risikostyringsprocesser
 • Ansvarsforskiring op til 20 Mio €

Vores indsats for din succes

I dag skal en DMC være mere end blot en leverandør af turismeydelser - den skal være en partner med hensyn til organisation, din kollega i den anden ende af linjen. Du giver os oplysningerne, og vi organiserer alle parter på en gnidningsløs og betryggende måde!


Enhver forespørgsel behandles individuelt og analyseres med hensyn til valg af de rigtige partnere. Dette kræver tid, know-how og erfaring, og vi vil gøre vort yderste for at levere de bedst mulige tjenesteydelser for at udarbejde et passende tilbud.


Det er et spørgsmål om budget, standarder og forventninger. Hvad er denne specifikke rejses eller begivenheds nøjagtige formål, hvem er deltagerne, hvilken aldersgruppe? Der er mange spørgsmål, så jo mere input vi modtager fra dig, des bedre kan vi arbejde for dig!


Vi lægger en ære i at udvise professionalitet på højeste niveau, og vi holder fast ved standarder og procedurer under hensyntagen til vore kunder og leverandører. For os betyder dette at vi er pålidelige og til at stole på for alle involverede parter ved at opfylde kundens forventninger og ved at tage hensyn til leverandørernes muligheder på en åben og samvirkende måde.


Vi tror på, at et succesfuldt samarbejde bygger på tillid og indbyrdes engagement. Det omfatter også at forstå den indsats og den tid, som det tager at undersøge og oprette tilbud og at finde den passende løsning til enhver forespørgsel. Det gelder at respektere vores investering i destinations know-how og vore forbindelser til leverandører og ligeledes vore operative færdigheder.

Kontor i Tsykland og Østrig

Tyskland og Østrig har en veludviklet infrastruktur, og alle områder og byer kan nemt nås med bil, tog eller fly. Vort hovedkontor ligger i den smukke by Hamborg, vi elsker at leve i denne by, og vi meget stolte af det. I Berlin har vi en afdelning med kolleger, som hjælper os i forbindelse med de mange grupper og projekter, som vi arbejder for derovre. Vores afdeling i Baden bei Wien tager sig af hele Østrig og kender denne destination meget godt. Herfra tilbydes alle vore serviceydelser for ethvert rejsemål i Østrig.

 

Vi arbejder for dig i forbindelse med alle rejsemål i Tyskland og i Østrig, og vi står gerne til rådighed for dig, lige meget, hvor du har brug for os i forbindelse med besigtigelser eller forberedelsesture og selvfølgelig også under projekter.

Address

INBOUND Services GmbH
Winterhuder Weg 31

D-22085 Hamburg

Germany

Tel.: +49 40 22 69 23-0

 

INBOUND Services GmbH

Wiener Strasse 89

A-2500 Baden bei Wien

Austria

Tel.: +43 660 5498 974

 

E-Mail: info@inbound-services.com


Vore medlemskaber genspejler vores engagement

INBOUND Services er medlem i adskillige DMC-foreninger, hvilket giver udtryk for vores professionelle holdning og erfaring og som ligeledes er bevis på vores iver efter at blive dygtigere og bedre dag for dag.

ADMEI - Member

PLUS DMC Group

PLUS DMC Group er et netværk af privatdrevne DMC'er med uovertruffen erfaring på deres respektive destinationer. Vores mission er ganske enkel: Saml toppen af europæiske DMC'er, som er specialister på de nordiske markeder; i et samarbejde til at blive de bedste DMC'er for vores kunder. Med kombinationen af vores DMC’ers lokale ekspertise, enorme erfaring og professionelle handlemåde, kan vi garantere det bedste fra alle vore destinationer.

Vi deler de samme værdier og grundregler! Tilbyder personlig service og kreative løsninger samt forståelse af den nordiske rutine, mentalitet og meget mere. Vi arrangerer et komplet program med perfekt gennemførelse hver gang.

 


Federal Association of German Incoming Companies and DMCs – Member

Federal Association of German Incoming Companies and DMCs

The Federal Association of German Incoming Companies and DMCs er et forbund af incoming-agenturer i Tyskland.

Medlemmerne arbejder for den internationale turismeindustri ved at tilbyde deres specialviden om markeder og produkter om Tyskland som rejsemål, og derfor udgør de et væsentligt og vigtigt område af den tyske turismeindustri.

Sammenslutningen fungerer som en repræsentant over for de tyske myndigheder, regeringen og det offentlige for at styrke og støtte DMC's erhvervsmæssige interesser.